Even voorstellen: Johan Hut

7 maart 2018

 

 

Johan is samen met zijn vrouw in 1974 op ’t Harde komen wonen. Hij is werkzaam geweest bij het Ministerie van Defensie, Stork Werkspoor Diesel, de Provincie Overijssel en Schade- en onderzoeksbureau Tracer, maar nu geniet hij van zijn welverdiende pensioen.
We kennen Johan als een gedreven man die actief is bij diverse maatschappelijke oganisaties in onze gemeente. Johan heeft namens de PvdA Elburg van 2010 tot 2014 in de gemeenteraad gezeten als fractievoorzitter en raadslid.

Waarom stel je je beschikbaar voor de PvdA Elburg?

Ik woon met veel plezier in de gemeente Elburg en ben sinds 2009 lid van de PvdA, omdat ik vind dat iedereen een eerlijke kans verdient. Sociale rechtvaardigheid speelt voor mij een grote rol. Ik ben inmiddels 68 jaar en geniet volop van mijn pensioen, maar ben nog volop actief. Op dit moment ben ik penningmeester van de Stichting Veluwse Wensambulance en bestuurslid van een aantal andere verenigingen, op deze manier wil ik mijn steentje blijven bijdragen aan een leefbare omgeving in onze gemeente. Ik heb als raadslid gemerkt dat we als PvdA echt iets kunnen betekenen voor onze inwoners in Elburg en daar wil ik me ook de komende periode voor in zetten.